Caruba Portable Photocube Bi-Color LED

Caruba Portable Photocube Bi-Color LED

Snelle opnamebox voor onderweg of in de studio

Transformeer deze compacte en stevige draagtas tot een zeer complete Caruba Portable Fotostudio met vier verschillende achtergronden, een diffuusdoek voor het licht en dimbare LED-verlichting in de bovenkant.

Met deze portable Studio leg je met gemak de meest veelzijdige producten vast voor bijvoorbeeld een webshop, menu kaart of marktplaats-advertentie.

U kunt zelf de kleur temperatuur bepalen tussen 3300 en 5600 Kelvin. Hiermee heb je altijd de juiste kleur te pakken die bij je foto hoort.

De transformatie van tas tot studio is in een oogwenk gedaan door de tas aan de achterkant te openen en de zijkanten uit te vouwen.

De positie van de wanden is met behulp van klittenband vast te zetten, de Photocube is daarmee makkelijk mee te nemen op locatie, of op te bergen in de studio.

Caruba Portable Photocube Bi-Color LED
Caruba Portable Photocube Bi-Color LED

De mini-studio heeft, eenmaal uitgeklapt, een afmeting van 40 x 50 x 60 of 70 centimeter. Ideaal voor het maken van productfoto's waar je maar wilt! Ook de achtergrond is snel te bevestigen met behulp van klittenband.

Met de witte, zwarte, grijze of oranje achtergrond creëer je direct de gewenste sfeer. Bovendien zijn deze kleuren eenvoudig te gebruiken als achtergrond voor onderwerpen die vrijstaand gemaakt moeten worden. Het dimmen van de LED's doe je door middel van de draaiknop op de stroomadapter.

Je kunt gemakkelijk met je camera vanaf de voorkant, of van boven fotograferen - maar je kan natuurlijk ook snel met je telefoon beelden maken; door het evenredig verdeelde LED licht heb je altijd snel een goede foto.

Wil je een groter product fotograferen? Dan kan je ook de hele voorkant van de Photocube openen, en zo gemakkelijk een breder object fotograferen.

De PhotoCube in de Review op ZOOM.nl

Benieuwd wat gebruikers er van vinden, lees dan hier de ZOOM.NL review!