Caruba. Ruim assortiment, goede prijzen en uitgebreide garanties.

Ruim assortiment

Meer dan 1800 verschillende artikelen, compatibel met alle groten merken!

Uitgebreide garanties

Een standaard omruilgarantie van 3 jaar
en voor sommige producten zelfs 25 jaar!

Goede prijs

Goede producten voor een goede prijs.
Doe er je voordeel mee!

Caruba. Ruim assortiment, goede prijzen en uitgebreide garanties.

Van lensdop tot waterpas, van afstandsbediening tot zandzak en van een extension tube set tot een complete studioinrichting. Het assortiment van Caruba bestaat uit 1800 verschillende foto- en videoaccessoires en het aantal producten blijft groeien! Dus voor je het weet zijn het er meer dan 2000.. en dat is best veel!Caruba. Ruim assortiment, goede prijzen en uitgebreide garanties.

Niet alleen worden nieuwe producten uitgebreid getest voordat ze een plek in ons assortiment verdienen. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide garantie. Standaard 3 jaar omruilgarantie op al onze producten. En voor sommige producten, zoals de meeste cameratassen, bieden wij een garantie van maar liefst 25 jaar!


Caruba. Ruim assortiment, goede prijzen en uitgebreide garanties.

Caruba staat voor foto- en videoaccessoires met een goede kwaliteit. En daar hoort een goede prijs bij. Jij kunt dus uit gaan van een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Al onze producten zijn compatibel met grote merken als Nikon, Canon, Sony, Fuji, Olympus, Pentax, GoPro, DJI etc. Ook hebben wij diverse producten die speciaal op maat gemaakt zijn, om te combineren met systemen van Arca Swiss, Manfrotto of specifieke lensmodellen.

Garantie verzoek?

Heb jij vragen over de garantie van een product? Neem zo snel mogelijk contact op met winkel waar jij het product gekocht hebt. Zij zullen jou verder helpen en indien nodig, contact met ons opnemen!